New Saga
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Administrativa fóra

Goto down

Administrativa fóra Empty Administrativa fóra

Příspěvek pro Admin Sun Jan 26, 2020 7:19 pm

Jak funguje administrativa?


Aby fórum bylo v chodu, každý si užil hru a zároveň vše nestálo na práci jednoho či dvou lidí, distribuce moci v mezích fóra byla rozdělena mezi několik Teamů. V rámci administrativy existují dva druhy „úředníků“:
Administrátoři zodpovídají za běh fóra, jeho vzhled, obsah a development. Oproti moderátorům mají přístup k administraci fóra.
Moderátoři byly pověřeni administrátory k udržování chodu fóra tím, že jim byla svěřena pravomoc nad určitým sektorem fóra.
V rámci tohoto fóra existuje následující dělení.
Hlavní administrátor – Svojí aktivitou se podílí na chodu fóra. Poskytuje poradenskou podporu pro jednotlivé týmy, má přístup k informacím daného týmu a v situacích, kdy by hrozilo zhroucení hry, má poslední slovo. Dle pravidel se Administrátor nevměšuje do herního dění, nehrozí-li kolaps hry nebo není žádán.
Zástupce administrátora – Zastává stejné funkce jako hlavní administrátora. Vykonává uložené úkony. V době nepřítomnosti Hlavního administrátora zastává jeho funkci.
Schvalovací tým – Tento tým se stará o schvalování klanů, postav a technik. Proti jejich rozhodnutí je možné se odvolat k hlavnímu administrátorovi (popřípadě k jeho zástupci).
Sudí tým – Dojde-li ke konfliktu v rámci hry, smějí se hráči obrátit k tomuto týmu. Povinností týmu je poskytovat rozhodnutí ve sporných situacích (ingame), udělovat tresty v případě porušení pravidel (soubor trestů sepsán v základních pravidlech) a dohlížet na „fair play policy“. Proti jejich rozhodnutí se lze odvolat k hlavnímu administrátorovi (popřípadě k jeho zástupci).
Story Dev. Tým – Tento tým pracuje na vývoji příběhu. V potaz bere počáteční situaci, herní rozhodnutí hráčů. Úkolem tohoto týmu je okořenit hru o zajímavé RPC, příběh a zajistit zábavu pro všechny hráče. RPC jsou podřízeny tomuto týmu. Tento tým pracuje v tajnosti, aby nekazil překvapení hráčům.

Nábor je otevřený pro všechny týmy. Kdo má zájem, nechť napíše soukromou zprávu Hlavnímu administrátorovi.
Admin
Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 105
Join date : 06. 06. 17

Informace o postavě
Zdraví:
Administrativa fóra Left_bar_bleue100/100Administrativa fóra Empty_bar_bleue  (100/100)
Chakra:
Administrativa fóra Left_bar_bleue100/100Administrativa fóra Empty_bar_bleue  (100/100)
Stamina:
Administrativa fóra Left_bar_bleue100/100Administrativa fóra Empty_bar_bleue  (100/100)

https://ns-newsaga.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru

- Similar topics

 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru