New Saga
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Promoting systém

Goto down

Promoting systém Empty Promoting systém

Příspěvek pro Kangae Tue Jan 28, 2020 2:09 am

Jak je již známo v žánru RPG, postavy se po většinu času vyvíjejí, zde tomu nebude jinak. Nejprve je potřeba zmínit, že každá postava má povinnost vlastnit topic v sekci misí (tvorba -> mise). Zde si povedete seznam splněných misí, které vám většinou zadá váš Kage, NPC nebo ji získáte formou eventu. A proč jsou tyhle mise důležité?

Aby se vaše postava mohla posunout na vyšší úroveň, musí mít splněný určitý počet misí a následně si zažádat o rank up:

Genin - 6x D; 2x C - po splnění těchhle misí bude mít možnost účasti na Chuuninských zkouškách

Chuunin - 2x D; 4x C; 2x B - Pokud dáte rank up z Genina, mise si v katalogu misí nechte, avšak musíte splnit opět nový počet misí na rank up. Ten se tentokrát bude dělit na Tokubetsu Jounina / ANBU - záleží na vašem RP, zda-li si vás Kage do ANBU vybere apod. Jelikož zde žádná Chuuninská zkouška není, váš Kage vám po splnění počtu misí zadá misi poslední, díky té se z vás stane B-rank shinobi.

ANBU / Tokubetsu Jounin - 6x B; 4x A (popř. 2x B; 2x A; 1x S) - Abyste se stali A-rank ANBU (většinou kapitánem) nebo A-rankovým Jouninem, musíte mít splněné tyhle mise. Váš nadřízený vás poté prověří zkouškou (poslední misí, úkolem) a na základě toho se z vaší postavy může stát A-rank.

Jounin - Promoce na S-rankového shinobiho bývá většinou jen pro velmi úzký kruh ninjů. Je potřeba, aby byla vaše postava něčím znát; měla by mít za sebou velký skutek, hrdinský čin během války apod; samozřejmě musíte splnit 4x S; 7x A. Poté co o vás bude svět vědět, budete automaticky jmenování S-rankovým shinobim. 

Nukeninové to mají velmi podobně, akorát jejich mise nezadává Kage, ale NPC (či Nukeninské RPC). Zkoušky u nich nejsou, pouze promoting mise.
Kangae
Kangae
Genin
Genin

Poèet pøíspìvkù : 42
Join date : 06. 06. 17

Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru


 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru