New Saga
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mravní kodex

Goto down

Mravní kodex Empty Mravní kodex

Příspěvek pro Admin Tue Jan 28, 2020 7:56 pm

Mravní kodex

Cílem této hry je prožít nezapomenutelný zážitek se svými kolegy hráči. Aby to bylo možné, musí ve hře fungovat určitý kodex chování, který je třeba dodržovat.
Tato pravidla nejsou vymahatelná, nemůžeme vás nutit je dodržovat, ale myslete taky na ostatní hráče. Tato hra není jenom o vaší postavě.
1.   Jako hráč máte možnost vidět bodové hodnoty svých oponentů, tak stejně jejich techniky. Je však logické, že pokud proti svému protivníkovi stojíte poprvé a nic o něm nevíte, nemůžete ihned znát jeho slabiny, techniky, taktiky, dokonce ani povahu.
Nesčetněkrát jsem se s podobným problémem potkal, kazilo to herní zážitek nejen hráči samotnému, ale i jeho oponentovi.
Prosím, abyste tuto skutečnost brali v potaz po dobu hraní.
2.   Každá postava může zemřít. Opět však není cílem hry zabít postavy všech hráčů a zůstat jediným přeživším na prázdném fóru. Pokud porazíte jiného hráče v souboji a nemáte zjevný důvod ho zabít, nedělejte to. Je to jedno ze základních pravidel, nezabíjet hráče bezdůvodně, ale v rámci herního zápalu se to stát může. Respektujte svého nepřítele a dejte mu šanci, aby Vám vaši milosrdnost jednoho dne vrátil.
3.   Nejste nedotknutelní. Dostat ránu, schytat seknutí, být popálen apod. bolí, ale ne každá rána se do vykrýt, každé seknutí odrazit a každé technice vyhnout. Při psaní příspěvku se zamyslete nad logickými a zejména reálnými možnostmi, které v dané situaci máte. Pokud váš protivník udělá tah, který jste opravdu nepředvídal, je slušností si chybu přiznat a zaplatit za ni. Pokud toto pravidlo nebude z vaší strany dodržováno, můžete se spolehnout, že i váš protivník ho nebude ctít. A takové situace nezřídka končí sporem, ke kterému je nakonec pozván Sudí tým.
4.   Držte se své role. Zpočátku máte možnost si vybrat, kým budete. Měli byste podle toho zvolit i styl vaší hry a vkládání příspěvků. Pokud si v příspěvku napíšete, že nemáte rád lidi a z ničeho nic se přidáte ke skupině lidí, obědvajících spolu v bistru a začnete s nimi tlachat, jistě uznáte, že se taková situace vymyká vaší povaze. Opět, pokud budete mít důvod se i tak přidat, směle do toho.
Pokud se budeme všichni držet těchto čtyř základních pravidel, věřím, že si hru užijeme všichni!
Admin
Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 105
Join date : 06. 06. 17

Informace o postavě
Zdraví:
Mravní kodex Left_bar_bleue100/100Mravní kodex Empty_bar_bleue  (100/100)
Chakra:
Mravní kodex Left_bar_bleue100/100Mravní kodex Empty_bar_bleue  (100/100)
Stamina:
Mravní kodex Left_bar_bleue100/100Mravní kodex Empty_bar_bleue  (100/100)

https://ns-newsaga.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru


 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru