New Saga
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Idainaru Madoka-senpai

New Saga :: RPG :: Tvorba :: Postavy

Goto down

Idainaru Madoka-senpai Empty Idainaru Madoka-senpai

Příspěvek pro Anonymní Thu May 14, 2020 9:40 pm


Madoka | Ninneko | 133 y/o | ♀ | Kirigakure no sato | Tokubetsu jounin

"Pandora box exists because it's meant to be open, otherwise there would just be no point - nya"

Madoka, alebo tiež ako by sa aj sama predstavila - Idainaru Madoka-senpai, je voľný preklad "Madoka, the great" alebo tiež "Úžasná Madoka" nepatrí tak úplne k ľudskej rase, no nepochybne patrí k shinobi. Je to Ninneko, teda ninja mačka, v podstate bytosť ktorá by za iných okolností vedela byť kuchiyosen kdejakého shinobiho, s ktorým by uzavrela zmluvu. Medzi Ninneko by sa dala považovať za "potulného shinobi", ktorý sa ale v istej fáze svojho života pridal práve ku Kirigakure no sato, ktorej nerobí keď už nič iné, tak aspoň veľmi zaujímavého maskota.

_________________________________________________



Vzhľad a zvláštnosti


Madoka má dve podoby, jej originálnu - mačaciu a taktiež jej špecifické - henge, pri ktorom pripomína mladú modrovlasú ženu zo sivými očami. Aj v jej originálnej podobe by sa dala považovať za takmer exotický druh mačky. Má bielu - sibírsku srsť a tigrovitý - čierny vzorec ktorý sa po jej srsti ťahá, ostré špicaté uši a bujnú "hrivu", ktorú sa zatiaľ nikomu nepodarilo ostrihať. Dlhý chlpatý chvost ktorého úplny koniec je čierny ako uhoľ a čo je pomerne śpecifické, je kanji na jej čele, ktoré znázorňuje kanji - 誠 (makoto, truth olebo/a sincerity). 

Jej druhá "podoba", v ktorej sa vyskytuje len výnimočne a pre to ju taktiež pozná len veľmi málo ľudí, je podoba už spomínanej mladej ženy s modrými vlasmi. V tomto prípade má krátke neposlušné vlasy, útlu - nízku postavu a bledú pokožku, s flakom, ktorý môže pripomínať väčšie materské znamienko, pod pravou lopatkou. Táto jej podoba nemá viac než 150 centimetrov. Je teda dosť drobná.


_________________________________________________


Osobnosť a charakteristické črty osobnosti

Madoka je veľmi špecifická osoba. Už iba pri tom ako sa predstavuje "Idainaru" a "-senpai" je zjavné, že má o sebe veľmi vysokú mienku a pomerne veľmi veľké ego. Pohyby tela či už v originálnej forme alebo v jej -henge podobe sú hrdé, priam pyšné a nadnesené, doslova sa vznáša. Svojim spôsobom sa aj na druhých ľudí pozerá ako na "deti" a neraz sa stalo, že aj skúsenejším a služobne starším shinobim hovorila s prirovnaniami ako "-chan alebo - kun". No to je prevažne z toho dôvodu, že je naozaj "staršia" než ostatný obyvatelia Kirigakure no sato. Toto správanie jej zväčša prechádza a ostatný shinobi, jej priatelia, alebo verejnosť ako taká, sa na jej správanie pozerá s nadhľadom. Madoka je veľmi teritoriálna. To sa nevzťahuje len na nejaký fyzický priestor, ale napríklad aj na veci, osoby či poniektoré myšlienky a názory. Do svojho teritória nechá zasiahnuť len ľudí, ktorých hlboko rešpektuje, čo je len veľmi ťažké dosiahnuť. Dokonca aj jej najbližší priatelia majú s touto jej črtou problém, keďže byť "priateľom" nutne neznamená zaslúžiť si v jej očiach nejaký rešpekt. Madoka má tiež špecifický dialekt. Často zakončuje vety, vetné spojenia či slová s citoslovciom "-nya". Čo sa týka obsahu, často hovorí v hádankách, no pravdivo. je pre ňu veľmi neprirodzené klamať a radšej sa spoľahne na tvrdú a nepríjemnú pravdu, než sladké klamstvo.

Čo sa týka viac osobných a normálnych vecí, patrí k neuveriteľne lenivých osobám. Je to ten typ, ktorý vie prespať aj 14 hodín denne a stále sa ťahať ako úplný slimák. Dalo by sa povedať že to môže byť aj pre to, že je mačkou. Je omnoho aktívnejšia v noci, než cez deň. Vie byť hravá ako iba niekoľko ročné dieťa. Je tiež pomerne ľahké ju k niečomu presvedčiť, ak jej niekto ponúkne maškrtu ktorú má rada. Aj cez všetky stereotypy - Madoka nemá rada ryby. Priam nimi opovrhuje, lebo jej hrozne smrdia. Rovnako nemá rada ani smotanu, nerobí jej dobre.. má intoleranciu.


_________________________________________________


Schopnosti a zručnosti:

Nin: 3.5 | Tai: 4 | Gen: 3.5 | Str: 1.5 | Spd: 4.5 | Int: 4 | Ch: 3 | RP: 1


Madoka je veľmi.. dalo by sa povedať veľmi univerzálna. Nie je execelentná v ničom no v ničom ani nezaostáva. Aj keď je jej Taijutsu obstojné a zaraďuje sa medzi schopnejších shinobi, ktorý vedia držať krok v podstate aj s elitou, tak medzi túto elitu rozhodne nepatrí. Titul "Tokubetsu jounin" si zaslúžila hlavne pre jej schopnosti v infiltrácií, v ktorých sa pri Kirigakure len ťažko nájde konkurencia. Pre čo však po tom nepatrí k Anbu jednotkám? Pretože jej schopnosti v infiltrácií nekorelujú s jej povahou, ktorá sa na podobné misie absolútne nehodí.

Medzi zvláštnosti patrí jej bojový štýl, ktorý je takou vlastnou odrodou Gijū Ninpō. Dalo by sa povedať, že je v tomto lepšia než ktorýkoľvek Inuzuka čisto z toho dôvodu, že to je pre ňu viac "prirodzené", ako bojovať na dvoch nohách ako typický človek. V boji sa spolieha prevažne na svoje ostré zvieracie zmysli a veľkú obratnosť. "Je obratná" ako mačka u nej nie je žiadne zveličovanie, ale fakt. Je potrebné spomenúť že Madoka zväčša bojuje práve vo svojej mačacej podobe, ktorá je pre ňu viac prirodzená. 
Keďže nie je tak úplne schopná vytvoriť ručné pečate a nie je to niečo, čo je pre jej druh prirodzené, dalo by sa povedať že je celkom preborníkom v chakra-flow technikách a technikách ktoré nevyužívajú ručné pečate ako také. Nie je v tom žiaden expert, no má na to prirodzený talent a keďže je dosť inteligentná, nerobí jej problém tento talent premeniť na prax. Madoka je celkom taktik. Nie je to ten typ, ktorý by s vami bojoval priamo. Skôr sa schováva za svojich spojencov a útočí mrštne a rýchlo vtedy, keď si všimne nejakú slabinu v obrane svojich súperov.

Techniky:

Gijū Ninpō - D
Kasumi Jūsha no Jutsu - D
Kirigakure no Jutsu - D

Gyaku Kuchiyose no Jutsu - C (linked to Kirigakure water temple)
Suiton: Teppōdama - C
Chakra Suppression Technique - C?

Cat Genjutsu - B
Cat Chakra Claw - B

Truth seeking technique - A (vlastná, kinda like kuramovo negative emotion sensing tech)
_________________________________________________

Príbeh:


Ďaleká minulosť:

Not so long ago:

Anonymní
Anonymní


Návrat nahoru Goto down

Idainaru Madoka-senpai Empty Re: Idainaru Madoka-senpai

Příspěvek pro Admin Fri May 15, 2020 12:33 am

POVOLENO, Truth seeking technique po zkontrolování V.T.
Admin
Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 105
Join date : 06. 06. 17

Informace o postavě
Zdraví:
Idainaru Madoka-senpai Left_bar_bleue100/100Idainaru Madoka-senpai Empty_bar_bleue  (100/100)
Chakra:
Idainaru Madoka-senpai Left_bar_bleue100/100Idainaru Madoka-senpai Empty_bar_bleue  (100/100)
Stamina:
Idainaru Madoka-senpai Left_bar_bleue100/100Idainaru Madoka-senpai Empty_bar_bleue  (100/100)

https://ns-newsaga.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru


New Saga :: RPG :: Tvorba :: Postavy

 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru