New Saga
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yoshita

New Saga :: RPG :: Tvorba :: Postavy

Goto down

Yoshita        Empty Yoshita

Příspěvek pro Anonymní Fri May 15, 2020 1:16 am

Jméno: Yoshita
Příjmení: Yuki
Hodnost: Tokubetsu (Budoucí Mizukage)
Vesnice: Kirigakure
Věk: 18
Narození: 31.8
Pohlaví: muž/ské
Elementy: Suiton Yoshita        Nature10 Yoshita        29p5h5d Fūton Yoshita        2qi8u2hYoshita        Nature11
Kekkei genkai: Hyoton Yoshita        29nff2wYoshita        Nature12
Sensei:


--------Vnější--------


Vysoký mladík, měřící okolo 175 cm, sportovní postavy a na první pohled dospělé vypadající jedinec. Má černé vlasy jako havraní křídla, střih jeho účesu je komplikovanější než se zdá, má na krátko ostříhané boky a na jen na temenní má delší vlasy, které mu přesahují přes pomalu přes celý obličej.Což vypadá na první pohled dosti cool, ale značně je to nepraktické a proto je v nutných případech nosí stažené do pony tail. Oči, "ach ty oči" citace nejedné dívky, má jako pomněnky, modré, do kterých se dá dívat nespočet hodin. Co se týče jeho oblečení, tak nosí čelenku se znakem své vesnice. Jeho často nošené oblečení je tričko s jedním dlouhým rukavem k tomu má jeden nasazovací rukáv, vše ve fialové barvě. Dolní část oblečení tvoří dlouhé černé kalhoty. K tomu všemu ještě obléká taktickou vestu v tyrkysové barvě, protože modré vesty byly vyprodané, kovové nátepníky, nějaké brašničky. Pak další poznávací znak Yoshita je tetovaní na levém rameni a piercingy v uších.


--------Vnitřní--------


Na první pohled je chladný jako jeho KG, moc toho nenamluví a jen tiše sedí v koutě. Ale nenechte se zmást, ve skutečnosti takový není, jen potřebuje svojí komfortní zonu. Těch je několik a v každém se chová trošku odlišně. Takže kde jen začít.
Začneme u kamarádu. Moc jich nemá, ale pár bych se jích našlo. Je přátelský, pravda nepatří mezi ty nejupovídanější a nejhlasitější, ale rozhodně nemlčí a nepřikyvuje, pokud nejde o nějaké téma mimo něj. Jeho humor má opravdu veliké spectrum, který sahá až do nekorektních míst. Prostě a jednoduše parťák do nepohody.
Další taková zona jsou dívky. Je v pubertě, takže je pochopitelné, že má zájem v prozkoumávání onoho pohlavní, které je zahalené mnoha tajemství. Dokaže trpělivě naslouchat, zjistil, že je to velmi důležité. Snaží se být gentlmenský, i když to někdy ulítne do nemístních míst, ale nemůžete mu to mít za zlé, přeci je to jen muž ovládán jeho pudy.
A v nejposlednější řádě tady jsou jeho nadřízeni, kdysi byl poslušný a hodný pejsek. Ovšem v posledních pár let byl několikrát suspendovan, vyhozen z jednotek ANBU a zamítnutá žádost o povýšení na Jounina. 



 --------Další info-------- 


Nin: 4.5 | Tai: 3.5 | Gen: 2 | Int: 3.5 | Str: 2 | Spd: 3.5| Chak:  3 | RP: 3


Způsob boje




Spíše než voják předních linií je to spíše partyzán. K tomu to způsobu boje používá hned několik různých věcí.



  • Využití mlhy a orientace, pohybu v ní, skoro bez hluku

  • Senbony a vědomosti o lidském těle

  • Hyoton a speciální pečetě




Techniky






--------Životopis--------

Jistě jste všichni natěšení, jaké úžasné skutky a příběhy zažil Yoshita. Nebudu vás již napínat a jdeme na to.  
Byl krasný sněžní den kdesi na konci světa v Yukigakure. V tento krasný den, jak již tušíte, se narodil Yoshita. Váhu a výšku mimča uvádět nebudeme, ještě by jste se mu smáli, jaký to byl buclík. Tady se nic zajímavého nestalo, prostá rutina, spát, jíst, brečet a tak pořád dokola. Yoshita pomalu rostl a rostl a nerostl jenom do výšky ale také do šířky, bobík jeden. Ale nesmíte se mu smát, tam na severu je velká zima, tak tukové zásoby jsou třeba. 
Každopádně bůh chtěl, aby se jako tří léty přestěhoval společně s jeho rodinkou do Kirigakure. Místní klima, které bylo zcela odlišné a přitom stejně na hovno, co se týkalo viditelnosti. Ale mělo to i příznivé dopady, třeba na váhu našeho buclíka, který pomalu ale jistě shazoval kila dolů. Možná to bylo taky tím, že začal trénovat, aby se mohl dostat na akademii. Tam se taky dostal a byl to dobrý student, která chtěla každá. Úspěšný student jenž dosahoval mimořádných výsledků v oblastní ninjutsu,pečetí a inteligence. Tak to bychom měli život Yoshita od narození až po jeho konec v akademii. Zatím nic moc, co? Bohužel jako student akademii hold nemůžete dělat heroické výkonný, hold ne každý může zachraňovat červeno-vlásky před zlými ninji v bílém. Ale nebojte příběh nekončí, to zajímavé ještě přijde. Jedeme dál!
První den jako genin, úžasný to pocit. Nový přátelé a nový sensei. Yoshita vzpomíná do teď na první chycenou kočku, která ho podrápala. Svině jedná. Krom toho vzpomíná i na jejich skvělou souhru a také jejich sensei, která byla mladá pěkná, přitom si Yoshita vždy povzdechne, kde je jí jenom konec. Bohužel Yoshita není tak u bohů oblíbený jako je například Naruto a nebo Boruto, takže žádné mise, kde se musí postavit proti jouninovi, různým OP potvorám a tak dále. Takže nezbývalo jen trénovat, plnit mise a později se připravit na chunninské mise. Během toho se projevilo v jeho nadání v ninjutsu, především v jeho nově objevené moci, Hyotonu. Ano, Yoshita, je potomek těch, kteří kdysi žili v Kirikagure, jenž je následně pronásledovala a zabíjela. Tato doba je již pryč,naštěstí. Stálé nic zajímavého ? Tak to si počkejte na jeho období chuninnských zkoušek a život chunnina. Těšíte se? Tak to vám rovnou, že se nic zajímavého nestálo, smůla co? Nicméně období chunnina netrvalo dlouho. protože díky jeho schopnostem se dostal do jednotek ANBU. To zní zajímavě, že? Odstraňování nežádoucích jedinců, ohraná vysoce postavených, špionáž atd. Bohužel, informace o jeho misích jsou pro veřejnost nepřístupné. Sorry jako. 
Za ty roky působení v ANBU mělo neblahý vliv na jeho psychiku a chování. Je až neskutečné, že v těchto silách ještě působí. Hold doba je zlá a schopní shinobi jsou potřeba.

Anonymní
Anonymní


Návrat nahoru Goto down

Yoshita        Empty Re: Yoshita

Příspěvek pro Admin Mon May 18, 2020 7:17 pm

Rve mi to žíly, padají mi z toho vlasy, ale máš to POVOLENO.
Admin
Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 105
Join date : 06. 06. 17

Informace o postavě
Zdraví:
Yoshita        Left_bar_bleue100/100Yoshita        Empty_bar_bleue  (100/100)
Chakra:
Yoshita        Left_bar_bleue100/100Yoshita        Empty_bar_bleue  (100/100)
Stamina:
Yoshita        Left_bar_bleue100/100Yoshita        Empty_bar_bleue  (100/100)

https://ns-newsaga.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru


New Saga :: RPG :: Tvorba :: Postavy

 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru