New Saga
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nii Inuzuka

New Saga :: RPG :: Tvorba :: Postavy

Goto down

Nii Inuzuka Empty Nii Inuzuka

Příspěvek pro Anonymní Tue May 19, 2020 10:44 pm

5dbf68d38e336e289b0a9fbc0846c8a7.png
Jméno: Nii
Příjmení: Inuzuka
Jméno psa: Yami
Klanová příslušnost: Inuzuka
Hodnost postavy: genin
Vesnice: Sunagakure no Sato
Pohlaví: žena
Věk: 12
Elementy: raiton

Vzhled

Nii je hnědovlasá dívka. Měří 160 cm. Má hnědé oči a na tváři červené tesáky, které jsou typickými znaky příslušníka klanu Inuzuka. Nosí béžové tričko a na něm kožešinu. Opasek, na kterém má pozdra se zbraněmi a černé kalhoty. Na pravém stehně nosí pouzdro na zbraně.

Povaha

Nii je celkem milá osoba. Snaží se být na všechny hodná, pokud jí někdo naštve, to je potom úplně jiná. Když jí někdo sáhne na Yami nebo se někomu na ní něco nelíbí, tak se dívka nezdá a dokáže být dost zuřivá a dokáže někoho i v obraně uhodit. Většinou si zachová klidnou hlavu a přemýšlí než něco udělá.

Popis bojového stylu


Styl boje Nii se soustřeďuje na taijutsu, které je spojeno s klanovými technikami, které většinou provádí s Yami. Dále na ninjutsu, které je také součastí klanových jutsu. Dále ještě se specializuje v ninjutsu na raiton. Trochu ovládá boj se zbraněmi. Také se spoléhá na svou rychlost.

Životopis

Nii se narodila do rodiny Inuzuka, která je původem z Konohy, ale když byla vesnice zničena, tak se klan přestěhovat do Sunagakure no Sato. Dívka se narodila již v Sunagakure no Sato. Nii už jako malá byla milá dívka, na všechny se vždy usmívala a většinou si našla dost kamarádů. Když začala chodit na akademii, tak se hned se všemi skamarádila. Vždy se všemi bavila a se všemi podnikala různé věci. 

Když bylo dívce šest let, tak dostala psa, jako všichni z klanu Inuzuka. Štěně bylo celé černé, tak dívka ho pojmenovala Yami. Rodiče se jí to celkem dost dlouho snažili přesvědčit, že jméno Yami je celkem nevhodné, ale Nii o tom nechtěla slyšet, takže se nakonec rodiče rozhodli, že to tak nechají.

sd2zvkp7gh.jpg
Dívka poté co se seznámila se svým štěnětem, tak začala trénovat na geninské zkoušky. Když se jí povedlo odmaturovat, tak se rozhodla, že kromě klanových jutsu bude specializovat na kenjutsu a raiton, s čímž se hodně lišila od ostatních lidí z klanu. Rodiče i ostatní z klanu z toho nebyli moc nadšení, ale dívka si to nenechala rozmluvit, protože chtěla být jiná než ostatní a nechtěla se spoléhat pouze na klanové jutsu.

Rozpis bodového hodnocení dle hodnosti

Ninjutsu  2/ Genjutsu 0,5 / Taijutsu 2 / Síla 1 / Rychlost 2,5 / Inteligence 3 / Ruční pečetě 1 / Chakra 3

Inventář

Kunaie, shurikeny, senbony, 2x fuuma shuriken, výbušné lístky, kouřové bomby, katana, lanko 

Anonymní
Anonymní


Návrat nahoru Goto down

Nii Inuzuka Empty Re: Nii Inuzuka

Příspěvek pro Kangae Wed May 20, 2020 5:00 pm

Why not, POVOLENO 
Kangae
Kangae
Genin
Genin

Poèet pøíspìvkù : 42
Join date : 06. 06. 17

Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru

- Similar topics

New Saga :: RPG :: Tvorba :: Postavy

 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru