New Saga
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jak se začlenit do hry

Goto down

Jak se začlenit do hry Empty Jak se začlenit do hry

Příspěvek pro Admin Wed Jun 21, 2023 12:58 am

Tento text je určen pro ty, kteří s hraním na online fóru začínají a nevědí si příliš rady s tím, jak hraní probíhá. Začněme tedy úplně od začátku, tj. na jakém principu se tato hra rozvíjí a jak se do ní aktivně zapojit.
Toto fórum je založeno na principu ORP (Open Role Play), což ve své podstatě znamená, že vaše postavena je zasazena do hlavního příběhu konstruovaného hlavním vypravěčem příběhu (čti Admin Team), ale jeho výsledek či rozvětvení spočívá již na kreativitě a fantazii hráčů, kteří se příběhů účastní a společně rozvíjejí.
Jakožto nový hráč si budete vytvářet svoji vlastní postavu, kterou právě do příběhu budete zasahovat a spoluutvářet jeho vývoj i konec.
Klíčová je komunikace mezi hráči navzájem, ať už v rámci hry nebo mimo ni. Účelem herní komunity je si samozřejmě užít zábavný a napínavý příběh, ve kterém bude mít každý svoji roli určenou rozhodnutími své postavy. Společně s ostatními hráči a rozhodnutími jejich postav vytváříte dialogový herní příběh.
Příběh své postavy rozvíjíte mimo jiné plněním misí, objevováním kontinentu, sbližováním se či naopak znepřátelováním své postavy s jinými.
Klíčové pro hraní ORP textových her je nevybočovat z charakterových vlastností své postavy. Je logické, že její světonázor se bude v rámci hry rozvíjet, není však žádoucí aby hráč přenášel své znalosti o hře, které se mimo ni dozvěděl do znalostí své postavy. Takovýto jev může vážně narušit kontinuitu příběhu.

Vše ostatní se dozvíte na následujících odkazech:


Tak hodně štěstí ve hře!
Admin
Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 105
Join date : 06. 06. 17

Informace o postavě
Zdraví:
Jak se začlenit do hry Left_bar_bleue100/100Jak se začlenit do hry Empty_bar_bleue  (100/100)
Chakra:
Jak se začlenit do hry Left_bar_bleue100/100Jak se začlenit do hry Empty_bar_bleue  (100/100)
Stamina:
Jak se začlenit do hry Left_bar_bleue100/100Jak se začlenit do hry Empty_bar_bleue  (100/100)

https://ns-newsaga.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru


 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru