New Saga
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pravidla PvP

Goto down

Pravidla PvP Empty Pravidla PvP

Příspěvek pro Admin Wed Jun 21, 2023 1:22 am

Následující pravidla jsou závazná pro všechny hráče, kteří se účastní PvP soubojů v rámci ORP fóra. Jejich dodržování zajistí, že zásah ze strany administrátorů bude minimální a příběh se bude moci rozvíjet ve sportovním duchu dále.
1. Souboj mezi dvěma hráči by se měl rozvíjet i mimo herní příběh a hráči by se tedy měli rozhodnout, jaká očekávání od souboje mají. Ideální případ je, kdy se hráči společně na souboji domluví a souhlas s ním panuje na obou stranách. Výsledek takového boje je součástí příběhu a všechny strany jsou nuceny jeho konec akceptovat.
2. Každý hráč musí akceptovat limity své postavy. Ačkoliv atribuční body ve vašich schopnostech nejsou absolutní, ale relativní ke každému protivníkovi, kterému čelíte, je nutné je brát v potaz a nepřekračovat je. Jejich porušování může mít herní postih. Zásada fair play se dodržuje, je nutno brát v potaz silné i slabé stránky soupeře.
3. Rozhodující metoda: Pakliže je souboj součástí předem dohodnutého vyústění, mají hráči volnější ruku v rozhodování se o výsledcích jednotlivých akcí. V případě, že se jedná o souboj, jehož vyústění není pevně dáno dohodou, držíme se pravidel logiky a rozumu. Je-li konání smysluplné, akce realizovatelná v kontextu schopností vlastních i protivníkových, je vyústění rozhodnutí nutné akceptovat.
4. Kolaborace a spolupráce: Je očekávané, že i mimo hru bude existovat alespoň minimální komunikace mezi oběma stranami, která umožní hladký průběh celého souboje, ba dokonce povede k zajímavým zvratům a dynamice samotného souboje i pro ostatní čtenáře. Příběh vašich postav s vámi budou prožívat i ostatní hráči, kteří jsou pouhými pozorovateli.
5. Sportovní přístup: Ne vždy zvítězíme. To je očekávanou skutečností těchto příběhů. I v porážce postavy může spočívat její další vývoj. V zájmu zachování dobrých vztahů se k ostatním hráčům přesto chováme s respektem a nesnižujeme s k osobním útokům. Vyhýbáme se používání vulgarismů proti jiným hráčům.
6. Vývoj postav: Jak již bylo zmíněno, PvP souboje by měli sloužit primárně k rozvoji vašich vlastních postav v širším smyslu hry. Měli by vás poznamenat, poučit, motivovat. Cílem PvP soubojů vždy není uspět, ale něco si z nich odnést.
7. Vstup administrátora: Pakliže dojde k nahlášení a porušení nesportovního chování, vstupuje do souboje admin jako sudí, který rozhodne o výsledcích souboje. Toto pravidlo využívejte ve velmi výjimečných případech. Jelikož je admin tým malý, může mít dopad na běh celého hlavního příběhu fóra, pozdržet schvalování nových postav atd.
Admin
Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 105
Join date : 06. 06. 17

Informace o postavě
Zdraví:
Pravidla PvP Left_bar_bleue100/100Pravidla PvP Empty_bar_bleue  (100/100)
Chakra:
Pravidla PvP Left_bar_bleue100/100Pravidla PvP Empty_bar_bleue  (100/100)
Stamina:
Pravidla PvP Left_bar_bleue100/100Pravidla PvP Empty_bar_bleue  (100/100)

https://ns-newsaga.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru


 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru