New Saga
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pravidla PvE

Goto down

Pravidla PvE Empty Pravidla PvE

Příspěvek pro Admin Wed Jun 21, 2023 1:33 am

Interakce s prostředím je zásadním hybatelem příběhu a jako takový má svá pravidla, která jsou dodržovány jak tvůrcem příběhu, tak jeho aktéry. Smyslem těchto pravidel je opět udržovat chod fóra bez minimálního zásahu ze strany Admin týmu.
1. Za NPC postavy mohou v jednotlivých příbězích psát pouze osoby pověřené rozvíjením tohoto příběhu (dále jen GM). Hráči nemohou do příběhu přidávat vlastní NPC nebo za ně rozhodovat. Toto právo náleží pouze GM v daném čase a daném příběhu.
2. Úkoly a cíle NPC: NPC účet by měl být používán pouze pro rozvoj příběhu (primárně mise, popřípadě jiné interakce ovlivňující děj postav). NPC účet není nutné používat pro hraní NPC postav, které do příběhu zásadně nezasahují a nemůžou změnit její vývoj (např. obsluha v restauraci, drobný obchodník atd.)
3. Spolupráce: NPC účet umožňuje širší skupině hráčů reagovat na rozvoj příběhu. Pro zábavnější průběh hry je proto očekáváno, že hráči mezi sebou budou konzultovat následující postup pro interakci s prostředím. Taková rozhodnutí je však třeba převést i do hry.
Admin
Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 105
Join date : 06. 06. 17

Informace o postavě
Zdraví:
Pravidla PvE Left_bar_bleue100/100Pravidla PvE Empty_bar_bleue  (100/100)
Chakra:
Pravidla PvE Left_bar_bleue100/100Pravidla PvE Empty_bar_bleue  (100/100)
Stamina:
Pravidla PvE Left_bar_bleue100/100Pravidla PvE Empty_bar_bleue  (100/100)

https://ns-newsaga.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru


 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru