New Saga
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mizutsuki Kangae

2 posters

New Saga :: RPG :: Tvorba :: Postavy

Goto down

Mizutsuki Kangae Empty Mizutsuki Kangae

Příspěvek pro Kangae Thu May 14, 2020 2:33 am


,,Pouze cesta skrze tmu a bolest, je cestou ke štěstí a lásce."

Někdo se jako shinobi narodí a někdo se jím svým úsilím stane. Tohle je příběh chlapce, který má od každého něco a jeho cesta začala proto, aby zachránil svět a odvrátil zkázu, jenž přišla na nás všechny. Všechno to začalo na území Mizu no Kuni v malém rybářském sídle. Proč právě tam? Otec onoho dítěte se totiž věnoval rybolovu; nebyl uživatelem klanového Hijutsu ale od kultury, kterou klan Mizutsuki dodržoval se odklánět nechtěl. Jeho jméno bylo Uramaru Mizutsuki; jeho protějšek byla pak Yuko Mizutsuki. Na řadu přišel výběr jména pro jejich prvorozeného syna, oba pevně doufali, že právě on bude ten, kdo klanové Hijutsu ovládne a bude moct usilovat o lepší život. Ten totiž neměl pro nikoho v téhle době zrovna světlé vyhlídky a pokud jste nebyli schopni se sami bránit, mohli jste se modlit, že vás nic nepřepadne či nezabije. Chtěli tedy pro své dítě to nejlepší, pevně věřili, že bude inteligentní a dokáže ze všeho vyjít úspěšně; zvolili proto jméno Kangae (考え - ,,myšelnka").

Deštivý den nebyl anomálií, hlavně když jste chodili na akademii v Kirigakure no Sato, kde jste se měli stát shinobim. Dnes byl teda poslední den předtím, než se z té hloupé školy dostanu a budu mít příležitost zachránit svět. Život jsem bral poměrně dost seriózně, ale vždy se našla jedna výjimka, kdy jsem se dokázal uvolnit a věnovat se i zábavě; byl to můj jediný přítel - Nawaki Ryu. Většinou mi snědl půlku mých svačin, poté se s někým porval a na mně nezbylo nic jiného, než mu z dané šlamastiky pomoct. Totéž se stalo i tenhle úžasný den a jak Nawaki bude říkat ještě hodně dlouho: ,,ZASE to nebyla moje vina." Dali jsme si sraz kousek od jeho sídla a společně vyrazili na snídani. Přeci jen dostat do těla nějaké kalorie před závěrečnou zkouškou byla logická cesta k úspěchu. Věděl jsem, že budeme večer oslavovat, proto jsem zvolil lehký pokrm. Měl jsem za to, že dnes Nawaki zve, tak jsem se po jídle zvedl a směřoval směrem k východu. V tu chvíli jsem uslyšel ohromnou ránu do stolu, otočil jsem se na místě a viděl číšníka nad mým věrným kamarádem s prázdnou peněženkou. Já si ale velký obnos nebral taktéž. Pravou rukou jsem využil Mizu no shori - mé Hijutsu a vytvořil tak kaluž pod nohami obsluhy. Nawaki ihned pochopil, že prachy nemáme, vyškubl se z jeho sevření a začal utíkat. Číšník se zlomyslně protočil, ale v tu chvíli uklouzl na mé předem připravené pasti. Vzali jsme roha. Nechyběla nám tedy k pořádné snídani ani rozcvička v podobě ranního běhu a že takových zážitků máme spousty. V to odpoledne jsme oba postoupili na novou hodnost a tou byl Genin. Naše cesta tímhle odstartovala. 


Jméno: Kangae (考え - ,,myšelnka")
Příjmení/ Klan: Mizutsuki (Mizu 水 - ,,voda"; tsuki 月 - ,,měsíc")
Hodnost: Genin
Vesnice: Kirigakure no Sato
Věk: 13 let
Hijutsu: Mizu no Shori
Sen: ,,Sny jsou pouze iluzí a představou našeho smíření s faktem, že danou věc nikdy nedokážeme a bude pouhým snem do konce života. Proto nemám žádné sny, vše co chci bude realitou a nevzdám se, ať se děje, co se děje. " 



Kapky potu takřka dopadly na zem, nad tvrdým betonem se však zastavily a vzlétly směrem vzhůru. Před mýma očima se smíchala každá vodová část v mém okolí a zformovala se do tvaru mečů. Ty vyletěly směrem proti mému parťákovi na trénink. Jeho reflexy stáhly za nic, ale meče byly pouze vizáž, kterou jsem vytvořil. Tlak z vody mu sice pohmoždil rameno, ale to bylo víceméně všechno. Kolena mi sedřelo dopadnutí na beton, zapřel jsem se rukama a hlasitě vydechl. Každý trénink jsem tlačil na své limity a testoval, co všechno dokážu a vydržím. Zachovával jsem úsměv od ucha k uchu. Věděl jsem, že trénink bude hlavní důvod, proč se splní můj cíl. Mým cílem bylo stát se velkým shinobim a zachránit svět od nákazy a všech 'démonů', jenž ho zužují. 


Jaký je vlastně Kangaeho styl boje? Nazval bych ho velmi komplexním. Díky tvrdému tréninku dokáže snést rány, ale taktéž je i vrátit. Posilování je tedy u něj na denním pořádku. Udržet se v kondici a vytrvat je základem pro vítězství v dlouhém boji. Jen tak se Kangae nezadýchá, a tak v kontaktním boji někdy zvládne urvat výhodu. Taijutsu však není jeho specializací a asi i nikdy nebude. Musíš však  poznat své limity, naučit se bránit když se ocitneš v bezprostředním pěstním souboji a hlavně znát všechny možnosti souboje. Tolik tedy k fyzické zdatnosti; v čemž však vyčnívá je rychlost. I ta se však dá rozdělit do dvou kategorií; ta první bude rychlost, jak jí známe. Možnosti přesunu, reakce na údery soupeře a popřípadě šance na uhnutí nějaké technice. Tahle část je tedy pro Uramara opět průměrná; není výjimečný, nedokáže uskakovat před letící technikou a v závodech vyhrává většinou díky své inteligenci, vytrvalosti a znalosti terénu. Důležitým faktorem je však rychlost rozhodování. Ne vždycky jde vše podle plánu, cokoliv se může pokazit, a při nejhorším vás zasáhne zbloudilý shuriken; v těchhle situacích je potřeba mít záložní plán, být několik kroků napřed a i pokud ani jedno nemáte, dokážete vymyslet rychlé a efektivní řešení. Řekl bych, že tohle je Kangaeho nejsilnější stránka. Je velmi dobrý vůdčí typ, nebojí se vydávat rozhodnutí a už vůbec ne za ně nést následky. Nedílnou součástí schopností je tedy inteligence. Jak praví umění války - ,,Abys poznal nepřítele, musíš se sám stát svým nepřítelem." Souboje se snaží vyhrát nejprve svou myslí, až poté se uchýlí k technikám. Zmatení soupeře a určování si bojového plánu je na denním pořádku. Někdy je o to souboj delší, protože pro něj nezačíná prvním střetem jejich zbraní či technik, ale už to ráno, kdy se probudí. Má v hlavě milion scénářů a nápadů, jak bitvu inovovat a jak prokouknout svého soupeře. Součástí inteligence je i prokouknutí Genjutsu; jelikož je velmi pozorný a svou chakru zvládá kontrolovat na svou úroveň obstojně, dokáže se z lehkých a očividných technik dostat. Sám ale iluzionární techniky sesílat neumí. Teď k tomu nejdůležitějšímu a samozřejmě k samo o sobě nejsilnější stránce - Ninjutsu. Už jen z podstaty je jasné, že to bude primární zaměření celé téhle komplexnosti. Právě to využívá v kombinaci se svým Hijutsu na maximum. Hodně spoléhá právě na svou klanovou schopnost - Mizu no Shori. Neustále se jí snaží inovovat a zdokonalovat se v ní. Element, který Kangae využívá tedy nebude překvapení a je jím Suiton. Jako vybavení používám základní výbavu ninjů, lékárničku a tantó. 



Vzhled je pro většinu jen povrchní záležitostí, přeci jenom je to věc, která o nás na první pohled řekne mnohé. Spousta lidí dá na první dojem už jen z vaší image a to dokáže být velkou lidskou slabinou. Já si z prvního dojmu beru jen důležité informace. Sám však dbám na svou úpravu a každá ranní rutina začíná hodinovou hygienou. V drtivé většině nosím černé oblečení v setu nejvyšší kvality -> krátké triko, dlouhé kalhoty a vysoké boty. Oblečení přeci dělá člověka, ne? Často však set doplním béžovým kimonem či vestou stejné barvy. Přes hrudník se mi táhne opasek, který drží tantó na mých zádech. To je však využito hlavně na zmatení soupeřů a málo kdy spoléhám na svou jednoruční plochou dýku, jenž vlastnil můj otec. Na zápěstí nosím bílé bandáže, které se napojují na tmavé bezprsté rukavice na mých dlaních. Kolem krku mám stříbrný řetízek, jenž mi darovala má matka - Yuko. Od obou rodičů mám tedy vždy něco, ačkoliv oba pořád ve zdraví žijí ve vesnici, chci je mít vždy u sebe. Když se odprostíme od oblečení a různých doplňků dostaneme se přímo k postavě. Již jsem zmiňoval, že posilování je mém denním pořádku a udržuji se fit. Jsem tedy lehce sportovní postavy. Nejsem příliš vysoký, měřím necelých 160cm, přičemž má váha bude kolem 55kg. Na pravém rameni mám vytetovaný modrý pruh který připomíná vlny. Je to mé znamení pro propojení s mým démonem Suijinem. K tomu nejdůležitějšímu se ale dostáváme až teď. Mám havraní vlasy, tudíž se ve tmě lehce schovám! Často mne uvidíte spíš s úsměvem od ucha k uchu než-li v depresích. Proto na vás po většinu času budu cenit krásně bílé zuby, asi jako z reklamy na Colgate. Poslední dominantou mé image jsou pronikavě zelené oči. 


Pokud pomineme vzhled, tak nejvíce vypovídající o člověku je jeho chování. Když vezmeme v potaz přesvědčení a výchovu, která měla na Kangaeho vývoj největší vliv, vznikne nám charakter, který ve své podstatě nedělá zlé věci, ale naopak jen ty ve které věří a myslí si, že jsou dobré. Zařadil bych ho tedy do kategorie dobrák od kosti. Rozhodně se neumí přetvařovat a vždy naplno řekne, co cítí a myslí. Na druhou stranu si ho však není dobré plést s naivním hlupákem. Moc dobře ví, jak svět shinobi funguje; ví, že bude muset zabíjet a že jeho cesta bude plná nenávisti, krutosti, závisti a smrti. Abych to tedy uvedl na pravou míru - brání své přátelé, svou vesnici a svůj cíl. Ke svým oponentům už tak shovívavý není, ale oni by k němu taktéž nebyli. Pokud je tedy vašim přítelem, jste za vodou a postaví se za vás v jakékoliv situaci. Skvělým příkladem je jeho nejlepší přítel Nawaki. Je toho spousta, co má vlastně rád. Jídlo, to je něco, čím Kangae nikdy nepohrdne. K jeho nejoblíbenějším kouskům patří sushi, výborně vyzrálé hovězí ať už na steaky nebo burger a polévky. Je schopný utrácet spousty peněz za kvalitní potraviny, protože jídlo není jen nutriční hodnota, ale je to zážitek, potrpí si tedy dost na způsobu servírování, obsluze a nakonec i vzhledu jídla. Strašně rád vyhledává zábavu, ať už je to karaoke či jen trávení času s přáteli. Rád čte, hraje shogi nebo poker a vzdělává se v mnoha směrech. Má rád konverzace - ať už zdlouhavé nebo krátké. Dává hodně úsilí to tréninku a zdokonalování. Je velmi inteligentní a každý krok předem několikrát promyslí. To že se umí bavit přeci neznamená, že jeho inteligence zaostává. Na druhé straně i on musí mít několik věcí, které rád nemá. Největším problémem bude celkově lidská stupidita, nemůže vystát hlupáky, kteří věří naivně svým názorům, i když jsou jednoznačně špatné. Opovrhuje sny, protože pokud je sen jen snem, nikdy ho člověk nedokáže naplnit. Preferuje proaktivní chápání a nedokáže pochopit, když je někdo spokojený na svém postu a místě. Bytostně se bojí smrti a toho, že svět podlehne nákaze.. 


Ninjutsu: 3.5 / Genjutsu: 1 / Taijutsu: 1 / Síla: 2 / Rychlost:2 / Inteligence: 3 / Ruční pečetě: 0.5 / Chakra: 2

Kangae
Kangae
Genin
Genin

Poèet pøíspìvkù : 42
Join date : 06. 06. 17

Návrat nahoru Goto down

Mizutsuki Kangae Empty Re: Mizutsuki Kangae

Příspěvek pro Admin Thu May 14, 2020 10:04 pm

Postava je POVOLENÁ, ale techniky se budou schvalovat zvlášť.
Admin
Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 105
Join date : 06. 06. 17

Informace o postavě
Zdraví:
Mizutsuki Kangae Left_bar_bleue100/100Mizutsuki Kangae Empty_bar_bleue  (100/100)
Chakra:
Mizutsuki Kangae Left_bar_bleue100/100Mizutsuki Kangae Empty_bar_bleue  (100/100)
Stamina:
Mizutsuki Kangae Left_bar_bleue100/100Mizutsuki Kangae Empty_bar_bleue  (100/100)

https://ns-newsaga.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru

- Similar topics

New Saga :: RPG :: Tvorba :: Postavy

 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru