New Saga
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mizutsuki Ichizoku (水月)

2 posters

New Saga :: RPG :: Tvorba :: Klany

Goto down

Mizutsuki Ichizoku (水月) Empty Mizutsuki Ichizoku (水月)

Příspěvek pro Kangae Mon May 11, 2020 3:18 pm


Klan Mizutsuki (Mizu 水 - ,,voda"; tsuki 月 - ,,měsíc") je jedním z mnoha přeživších klanů v Kirigakure no Sato. V minulosti klan nepatřil k nejznámějším a po většinou neměl ani druhou rodovou větev. To co dělá klan speciálním, je to, že prvorozený v každé generaci splyne s démonem vod, jež členové rodiny uznávají a modlí se k němu. Jeho jménem je Sujin - vychází z japonského šintoismu, kde představuje právě boha vody. Není to tedy nikdo jiný, než právě on, kdo dělá ze svého vyvoleného svého bojovníka a propůjčuje mu tak všechny své síly. 

Co je tedy schopností klanu? Hijutsu se zde jmenuje Mizu no Shori - díky němuž se z vás stává velmi nadprůměrný uživatel Suitonu a proč? Nejprve je potřeba zmínit, že uživatel může tvořit velké zdroje vody prakticky z čehokoliv, co nějakou vodu obsahuje. Příkladem může být třeba voda, která je obsažená ve vzduchu. Díky tomu tedy má možnost užívat Suitonové techniky prakticky kdekoliv. Nevýhodou však může být samotné počasí. Pokud se nacházíte v dešti či mlze, je to pro vás nejspíš ráj, pokud jste však ovšem na poušti, voda ze vzduchu pro vás bude mnohem náročnější na tvorbu než v předchozích podmínkách. Přeci jen v dešti vás to bude stát mnohem méně úsilí a chakry než v poušti. Tvorba vody však není zdaleka všechno; uživatel je schopen pomocí vůle ovládat všechnu vodu ve svém okolí. To vyžaduje velkou soustředěnost a dokonce i kreativitu. Je pravda, že může z vody vytvořit kopí, ale pokud to není vyloženě technika, zasáhne vás pouze tlak vody a kopí vás vnitřně nezraní, pouze je možné, že díky nárazu budete mít třeba zlomenou nějakou tu kost. Pokud uživatel přidá k ovládání mysli také pohyby rukou, jsou výtvory rychlejší. Dalším plusem je možnost užívání Suitonových technik bez pečetí. K tomu se tedy váže i tvorba Suitonových technik - musí se udat tvar, přidat chakru a pečetě nejsou nutné. Tím posledním, co základní podoba tohoto Hijutsu nabízí, je samotná obrana od Sujina. Ten nad svým vyvoleným bdí a automaticky formuje dokonalou obranu před jakýmkoliv nebezpečím (velmi podobné jako Gaarův písek). Jak se dá obrana překonat je poměrně jednoduché, musíte být rychlejší, než je schopnost uživatele v Ninjutsu. -> Bodový příklad -> Pokud má uživatel Mizu no Shori Ninjutsu 4, musíte mít minimálně 4.5 bodů v rychlosti, abyste ho překonali. V případě, že jsou body stejné, bude záležet na roleplayi obou postav, prostředí a rozhodování během boje. Obrana je formou poletující vody kolem uživatele. 

Limity Hijutsu a jeho techniky jsou dost závislé na uživateli. Nikde není řečeno, že se Hijutsu nedá zdokonalit nebo že uživatel nemůže vytvořit Suitonové techniky, o kterých se může někomu jen zdát. Klan není příliš rozsáhlý a známý. Z těch údajů, co známe jsou víme, že je tu klan již od dob Madary Uchihy. Z žijících členů to bude jen trojice: Kangae Mizutsuki (jediný uživatel Hijutsu), Yuko Mizutsuki a Uramaru Mizutsuki (oba nevlastní Hijutsu, jsou však rodiči Kangaeho a správci rodiny). Klan vlastní menší obchod s rybami v Kirigakure no Sato a větší přístav několik kilometrů od ní. Ti jenž nejsou zvolení Sujinem, uznávají stejně jeho sílu a věnují se právě rybolovu. 
Kangae
Kangae
Genin
Genin

Poèet pøíspìvkù : 42
Join date : 06. 06. 17

Návrat nahoru Goto down

Mizutsuki Ichizoku (水月) Empty Re: Mizutsuki Ichizoku (水月)

Příspěvek pro Admin Fri May 15, 2020 7:55 pm

Ok, PODMÍNĚNĚ POVOLENO.
Admin
Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 105
Join date : 06. 06. 17

Informace o postavě
Zdraví:
Mizutsuki Ichizoku (水月) Left_bar_bleue100/100Mizutsuki Ichizoku (水月) Empty_bar_bleue  (100/100)
Chakra:
Mizutsuki Ichizoku (水月) Left_bar_bleue100/100Mizutsuki Ichizoku (水月) Empty_bar_bleue  (100/100)
Stamina:
Mizutsuki Ichizoku (水月) Left_bar_bleue100/100Mizutsuki Ichizoku (水月) Empty_bar_bleue  (100/100)

https://ns-newsaga.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru

- Similar topics

New Saga :: RPG :: Tvorba :: Klany

 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru