New Saga
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ryu Ichizoku

New Saga :: RPG :: Tvorba :: Klany

Goto down

Ryu Ichizoku Empty Ryu Ichizoku

Příspěvek pro Anonymní Thu May 14, 2020 4:51 pm

Ryu Ichizoku Coolte17
Rage is our heritage.

 Ryuu Ichizoku je málo známým klanem původem z Kumogakure no Sato. První zmínka o klanu Ryuu pochází z dob Sengoku Jidai, tedy období vyznačující se svojí nekonečnými válkami mezi klany samotnými. Byl to obávaný klan, obývající skalnaté oblasti Kaminari no Kuni.
Po vzniku Kumogakure no Sato se stali členové klanu prvními usedlíky, vlastnící rozsáhlou čtvrť ve východní části vesnice. Jednalo se o velmi početný klan, který vesnici poskytoval mladé Shinobi a Kunoichi, ochotné brát na sebe ty nejdůležitější a nejnebezpečnější mise.
Když vesnice založila ANBU, většina členů klanu se přidala do jejich řad. Bylo jich tu tolik, že měli pádný vliv na jejich fungování samotné a nebylo výjimkou, že velitelem ANBU jednotek byl povětšinou člen klanu Ryuu. Za výsadní práva v ANBU jednotkách získala Kumogakure jejich neutuchající loajalitu. Ta však vedla také k jejich záhubě. Během několika desetiletí se klan proměnil z početného na prakticky vymřelý. Svůj podíl na tom jistě měl i temperament členů klanu. Jak stojí v klanovém motu, Zuřivost je naším dědictvím.
Po posledních událostech se velikost klanu zredukovala na desítky, které nyní, až na výjimky, žijí v Kirigakure no Sato, které slouží. Vůdcem klanu je Izuna Ryu, bratr Nawakiho otce.
Symbolem klanu je drak, od kterého legendy odvozují původ zakladatelů klanů. Věří se, že to byly právě draci, kteří předali mýtickým zakladatelům klanu moc nad všemi bouřemi světa. Ale legenda je pouhý mýtus. Draci přece neexistují, že?

Ryu Ichizoku Coolte18
I donť bring a storm. I am the storm.
Ranton (嵐遁), je Kekkei Genkai kombinující dvě elementární podstaty – Sution a Raiton. Jedná se o velmi vzácné Kekkei Genkai i mezi členy klanu, jelikož ne každý jej dokáže ovládnout. Ti, jimž se to podaří, jsou v klanu vnímáni jako Shukufuku (祝福, lit. požehnaní) a dostává se jim nároku na vedoucí pozice v klanu.
Uživatelé Rantonu doslova neovládají bouři, ale dokážou si podmanit jeden z jejich nejnebezpečnějších aspektů, blesky. Ve své podstatě tedy dokážou vyvolat a ovládat elektrické výboje o vysokém napětí.
Ovládají jejich tok, připomínající tok vody. K využívání Kekkei Genkai nepotřebují příznivé podmínky okolí, jako je například právě bouře, jelikož blesky vyvolávají ze všech částí svého těla. Pro lepší koncentraci síly a snadnější manipulaci jsou však nejčastěji využívány, pochopitelně, ruce. Jmenovitě konečky prstů.
Vražednost Kekkei Genkai spočívá v její nevyzpytatelnosti, rychlosti a napětí. Jedná se o mnohem destruktivnější elektrické výboje, které se s běžnými technikami Raitonové podstaty nedají srovnávat. I jednodušší Rantonová technika dokáže usmažit orgány v těle na uhel.
Ranton nabývá své nejničivější formy v kombinaci se Suitonovými technikami.
Nevýhodou Rantonu spočívá ve vodivosti prostředí a materiálu. Není možné výboje šířit vakuem, takže uživatelé vyšší úrovně Fuutonu, jejichž podstatou je právě vakuum, dokážou elektrické výboje blokovat.
Stav klanu


Správce klanu - Nawaki Ryu
Počet aktivních členů: 1

Anonymní
Anonymní


Návrat nahoru Goto down

Ryu Ichizoku Empty Re: Ryu Ichizoku

Příspěvek pro Kangae Thu May 14, 2020 8:40 pm

> Povoleno <
Kangae
Kangae
Genin
Genin

Poèet pøíspìvkù : 42
Join date : 06. 06. 17

Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru

- Similar topics

New Saga :: RPG :: Tvorba :: Klany

 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru