New Saga
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yamanaka Ichizoku (山中一族)

New Saga :: RPG :: Tvorba :: Klany

Goto down

Yamanaka Ichizoku (山中一族) Empty Yamanaka Ichizoku (山中一族)

Příspěvek pro Anonymní Fri May 15, 2020 6:56 am

Yamanaka Ichizoku (山中一族) Coolte11
Klan Yamanaka (山中一族 - "ve středu hory") bývala rodina shinobi nácházejících se v Konohagakure. Specializovali se na ovládání mysli a v Konoze vlastnili stánek s květinami. Původně vedli Bariérní tým Konohy, který udržoval ochranou bariéru kolem Konohy, ta dokázala objevit nepřátele, pokud do ní vkročili.

Členové tohoto klanu vynikali v technikách ovládající mysl a díky tomu se stali specialisty na shromažďování informací od nepřítele, špionáž a výslechy. Vykazovali také senzorické schopnosti a jejich techniky zahrnují přenosy vědomí, čtení mysli a telepatickou komunikaci. Většina členů Yamanaka nosívala vlasy svázané do dlouhého ohonu, který byl pro ně tradiční.

Klan Yamanaka měl zvláštní vztahy s klanem Akimichi a klanem Nara. Po generace, členové těchto rodin tvořili "Ino–Shika–Chō Trio", pojenované po prvních částech jejich jmen. Pro upevnění souladu mezi těmito třemi klany, jim člen klanu Sarutobi věnuje speciální náušnice, když se členi stanou chūniny, složí přísahu. Náušnice také symbolizují, že jsou příslušnými klany považovány za dospělé.

Po zničení Konohy tento klan bohužel vymizel, jako ostatní klany z Konohagakure, a poté mnoho příslušníků zemřelo ve válce proti nákaze. Krátce po tomto neštěstí přicestoval do vesnice Kirigakure no Sato starý děd s batoletem a prohlašoval, že je z klanu Yamanaka. Je tohle naděje pro obnovení klanu a zachování jejich technik pro budoucnost?

Anonymní
Anonymní


Návrat nahoru Goto down

Yamanaka Ichizoku (山中一族) Empty Re: Yamanaka Ichizoku (山中一族)

Příspěvek pro Kangae Sun May 17, 2020 12:17 am

> POVOLENO <
Kangae
Kangae
Genin
Genin

Poèet pøíspìvkù : 42
Join date : 06. 06. 17

Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru

- Similar topics

New Saga :: RPG :: Tvorba :: Klany

 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru